shabby

shabby

pátek 31. ledna 2014

Hezký víkend!

Krásné páteční odpoledne!
Dnes jsem tu s kapkou malých radostí :) ...
Nový volánový ubrus z ručně barvené látky ,na modrošedou barvu,na který jsem se chystala táááák dlouho je konečně hotový :)
...nové růže nejen na víkend...

...růžový lapač...

...jsem pyšná na svoji Kačenku,která se umí krásně podepsat...ale na zeď by fakt nemusela :) ...ale už to máme zamalovaný :)
...a učí se dál...už umí napsat i Kuba,Eli,máma a táta...na zbytku se pomalu učíme :)
Děkuji za vaši návštěvu a krásné komentáře...
Užijte si báječný a pohodový víkend
Papa vaše Klára ♥

12 komentářů:

  1. Klári, Kačenka je móóóc šikovná .... a s fixem to umí parádně ....koukám, že jablko nepadá daleko od stromu .....chi, chi .....ne, ale teď vážně .....ten ubrus s volánem je úžasný ....a růžičky voní až sem ....přeji ti krásný víkend ....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko,mooooc ti děkuji...jj s fixem jí to jde super a Kubíkovi zase voskovkami :))) ,ale je zajímavé ,že ta fixa šla hůř přetřít než ta voskovka,asi byla nějaká levnější :))) ...
      Měj se moc krásně papa K.♥

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, ubrus se ti povedl, je nádherný, na kanýrky jsem ulítlá!!A lapač se mi moc líbí také, Kačenka je šikovná!Zdravím všechny.)hezký večer..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko,mooooc ti děkuji...já na ně začínám být taky,ale všeho s mírou :) ...
      Měj se moc krásně papa K.♥

      Vymazat
  3. Klárko, ten ubrus je vážně úžasný. Říkám si, jak by asi vypadal u mě doma, hmmm :-D A růže jsou krásné, hlavně v takovém množství! Nádhera! Také jsem dnes chtěla přikoupit, ale už jsem to nestihla :-( Pořád mám ještě růže z minulého týdne a jsou stále krásné - opravdu královny květin :-) Musím se smát Kačenčinému výtvoru, protože já když byla malá, tak jsem u babičky pomalovala všechny zdi v baráku, který byl čerstvě vymalovaný a pak jsem jen vodila dědu za rukáv a ukazovala mu "tady jsem malovala a tady jsem taky malovala" a děda byl z toho málem na mrtvici :-D A pak jsem ještě v záchvatu tvořivosti rozstříhala sváteční ubrus na stole - tak nějak mě ty visící cípy v rozích lákaly :-D S dětmi je zábava :-) Krásný víkend, Klárko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko,mooooc ti děkuji...u tebe by ubrus vypadal taky jistě krásně a nejen v té modrošedé ,ale i třeba bílí či jemně růžový na oživení :) ....na růže jsem měla teď kliku,ne vždy se mi to ale podaří ...no nevím po kom to Kačenka má,když byla menší vůbec na zeď nemalovala,ale až uviděla Kubču tak ji to nějak napadlo,nu co už je to zamalovaný :)
      A teď se tady směji já...s tím stříhání střapců jsme na tom podobně...
      Já když byla malá,tak chtěla mít mamka ode mě na chviličku pokoj tak mi dala nůžky a prý stříhej si,tak jsem stříhala a ostříhala všechny střapce nejen na ubrusu ale i na přehozu...a když mamka přišla za mnou tak se ptala:Co to děláš?! A já no číhám,číhám....no a stříhání mi zůstalo do dnes,ale užitečnějších věcí :)
      Měj se moc krásně papa K.♥

      Vymazat
  4. Klárko,
    to jsou krásné kapky radostí.
    Máš to moc hezoučké!
    A malovat na zeď, to se zkrátka musí zkusit!! :o))
    Kačenka je moc šikovná!
    užijte si hezký, pohodový víkend
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško,mooooc ti děkuji...jj malovat na zeď se musí :D ....jejich akademický počin je už přetřený,aby měly čistou plochu na další hihi ....
      Měj se moc krásně papa K.♥

      Vymazat
  5. Klárko,mě uchvátila ta první fotka,ten ubrus tam dokonale padne.Je úžasný!!!Hezký víkend! Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko,moooc ti děkuji...měj se krásně a užij si pohodový začátek týdne papa K.♥

      Vymazat
  6. Klary,
    vse je moc krasne,ale to ty vis,co se me libi,sice nevim,jak by me ubrus na konferencnim vydrzel,to je totiz u nas stul vylozene hraci,ale je proste paradni.
    Preji ti pekny zac.noveho tydne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačenko,moooooc ti děkuji...u nás taky slouží na kde co :) ...ale jednou za čas si tam ubrus prostě dopřeji tak jako na jídelním stole :)
      Měj se moc krásně papa K.♥

      Vymazat

Moc děkuji za vaši návštěvu a milé komentáře♥...

A pro spamery ...věnujte se lepší činnosti ,ať jste k něčemu užiteční :)