shabby

shabby

neděle 1. září 2013

Z posledních pár dní...

...a Giveaway u Kačky...
Krásné zářijové odpoledne všem!
Už zítra nám začíná nový školní rok a naše Kačenka se nemůže dočkat,snad jí radost vydrží co nejdéle :)
Poslední srpnový den jsme zakončily báječnou oslavou babiččina životního jubilea...a to krásných 90 ti let...
Snad se toho taky dožiji :)
Byla to příjemná rodinná atmosféra kde se sešly skoro všichni vnoučata i pravnoučata :)
Prostě to byl báječný den a mě bylo po dlouhé době prostě dobře...velmi dobře...
Tak ale aby to nebylo jen povídání tak ještě pár foteček tvoření z posledních dní,které jsem dělala nejen na přání...
Prvním přáním byl banner a lapač...
...dalším přáním byl věneček a trošku poupravený věneček :) ...

...taky jsem si udělala malinký kolem svíčky a nebo jen tak na pověšení :)

...přetřela jsem si okenici,udělala shabby dýní ...a udělala radost novým svícnem,který jste už mohly vidět i v minulých příspěvcích :)


...mám moc ráda svíčky,tak proč si je nějak pěkně neupravit :)
...blog na důležité věci i se stylovou propiskou :)

...můj první lapač v Prairie stylu...
...věneček pro Kačenku...aneb podzim v pastelovkách :)
...a na úplný závěr jsme si s Kačkou pro vás připravily GA...hlavní pořadatelkou je Kačka z blogu :http://bavimebydlet1.blogspot.cz/ ,který slaví své 1.narozeniny a já pro vás věcičky na její přání vytvořila...máte-li chuť zapojte se!
Ceny jsou moc pěkné...GA končí 5.9.2013 o půlnoci.
Tímto bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaši přízeň,milé komentáře,které mi tu zanecháváte a dělají mi nesmírnou radost...
Dětem přeji aby do toho nového školního roku vstoupily tou správnou nohou.
Mějte se moc a moc krásně a zase někdy příště...
Papa vaše Klára ♥

10 komentářů:

  1. Ahoj, Klárko, no to mi zas oči přecházejí z té vší nádhery, kterou jsi za těch pár dní stihla vyrobit. Do GA jdu, dárečky do ní se mi moc líbí! Kačenc přeju všechno dobré a krásné v novém školním roce! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko,moc ti děkuji za pochvalu a za návštěvu...jsem ráda že se ti věcičky do GA líbí :) ... dětem taky vše dobré v novém školním roku :)...měj se krásně papa K.♥

      Vymazat
  2. Milá Klárko,
    blahopřeji Kačence k zítřejšímu svátečnímu dni...to to letí a už je z ní PRVNÁČEK.Veliká gratulace patří tvojí babičce..tak nádherný věk.Přeji plno krásných dní a radosti ze života a hlavně ZDRAVÍČKO.
    Moc vás zdravím a posílám pusu.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko,já to asi nějak špatně napsala...ještě NEJDEME do školy :) jsme pořád ve školce ale už se těší na své kamarády se kterými se přes prázdniny neviděla...tím aby jí to vydrželo jsem myslela hlavně zdravotně...loni to byla pořád doma nemocná...za babičku ti děkuji...je to opravdu nádherný věk a já si život bez ní nedokážu představit...když jsem s ní připadám si jako malá holka,která nemá žádné starosti apod.
      Zuzanko,moc ti děkuji za návštěvu.
      Měj se krásně a zapoj se do GA taky :) papa K.♥

      Vymazat
    2. Klárinko,já si říkala,že je ten andílek ještě moc malinký,ale čas tak běží a ty jsi psala,že školní rok..tak jsem to popletla.Moc se omlouvám a přeji Kačence ve školce jen samé sluníčkové dny.Do GG se jednou zapojím..jen netuším jak a zatím jsem neměla čas to prostudovat.Nestíhám vůbec nic..však to znáš.
      Páá..a přeji dobrou noc.
      Zuzka

      Vymazat
    3. Zuzanko,nic se neděje...za to Kubíka jsme ze školky nemohly dostat :) tak moc se mu tam líbilo,ale má ještě chvíli čas :) ...a v GA jsou pravidla velice jednoduchá :) ...měj se moc krásně papa K.♥

      Vymazat
  3. Ach Klary,ty nejenze toho pri dvou detech vcetne mimiska tolik krasneho vytvoris,ale hlavne je to vse tak napadite,shabby a ne fadni.Proste tvoris s velkou fantazii a to se jen tak nevidi.Tve vyrobky vyzarji radost z tvoreni a opravdu to nejsou jen plky,hi,hi..Vsak se koukni na ten lapac s brizovou vetevkou,nebo jakou majitelka musela mit radost z banneru,lapace a venecku.Take me moc dostal rozmily maly venecek na svicku a vubec..proste je to vse jak sen.Babi preji take at tu s vami vydrzi jeste alespon 10 let,memu dedovi je jeste o nekolik roku vice.A Kacce krasne setkani s kamarady po prazdninach ve skolce a at se ji vsechny nemoce vyhnou a skolku si uziva.Ty budes mit krapet vic casu pro sebe,tak to si uz neumim predstavit,kolik toho stihnes,kdyz i takto je toho hafo.Preji krasny prvni zariovy tyden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačenko,moc ti děkuji za pochvalu...snažím se aby to bylo vše hezké a zároveň nijak okoukané :)...děkuji ti i za přání babičce,polštář se jí tuze líbil...jinak Kačence se ve školce opět moc líbí,má nové paní učitelky.A Kubíka jsme ze školky nemohly dostat,ale ten má na ni ještě chvíli čas.
      Měj se moc krásně papa K.♥

      Vymazat
  4. Klárko, krásné. Pokaždé když nahlídnu, tak mám chuť změnit styl. Alespoň ten lapač kdyby mi někam šel :( no nic, zase se přijdu pokochat. Krásný den, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko,moc děkuji za pochvalu...lapače se dají udělat v různých barvách i provedení :) ...budu se těšit zase na tvoji návštěvu...měj se krásně papa K.♥

      Vymazat

Moc děkuji za vaši návštěvu a milé komentáře♥...

A pro spamery ...věnujte se lepší činnosti ,ať jste k něčemu užiteční :)